WISTI

WISTIDEMOKRATERNA OCH FAMILJEN

Wistidemokraterna och familjen.

Är Wistidemokraterna ett höger- eller ett vänsterparti? Ingetdera. Wistidemokraterna är ett dynamiskt parti med frihet och normkritik som de två ben partiet dansar med. Vi ser med stort allvar på tystnaden i landet på vad vi kallar ”den låtsade trivseln”. I vårt principprogram nämner vi människors tystnad kring bland annat kubb, brännboll och tipspromenader. Ingen vågar hävda sin rätt att inte delta. Wistidemokraterna vill ändra på detta.
Wistidemokraterna sätter barnen i det främsta rummet. I de fall där barnen gör vinster av att föräldrarna somnar om i lögnen kring sociala förväntningar menar vi att det är ett mer långsiktigt arbete.
Vi skall dock minnas att de som lider under de största lögnerna och förväntningarna i samhället är just barnen. De skall ständigt bära föräldrarnas besvikelse över att inte i varje sekund maximera barnets lust. Detta leder barnen in i lögnen.
Wistidemokraterna är därför ett familjeparti. Hela familjen skall befrias.
– Ingen skall tvingas titta på Kalle Anka på julafton. Det är faktiskt bara en ganska dålig tecknad film i dussinformat.
– Ingen skall beläggas med hån eller ifrågasättas för att man tycker att det är för kallt i vattnet för att bada. Varför skulle man om man upplever det som obehagligt och kallt?
– Det skall vara helt i sin ordning att bli jätteledsen på Liseberg trots att man kört 30 mil och betalat mycket pengar.

Rösta på din framtid- Rösta Wistidemokraterna 2014

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 13 januari, 2014 by .
%d bloggare gillar detta: